Pages

si cantik dan si kacak

Friday, August 19, 2011

Yeay! it's time for shopping RAYA guys :)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, hari ni genap puasa yang ke-19.
dan esok aku dengan my ex-roomate cik ain chantek
akan jalan2 ke jalan TAR
Macam dulu2 waktu semester 3 :)
Cuma yang bezanya kali ni 
BUKAN 
shopping guna duit ptptn lagi
sebab belum masuk lagi
So, akan shopping guna hasil titik peluh sendiri 
sepanjang menjadi peniaga+petani moden 
yang berjaya . *yeay!

Tapi before pergi esok,
macam biasa aku akan list apa yang nak beli
so that, insyaallah xakan tersasar 
n xbeli barang bukan2 
*Tapi selalunya mesti tersasar gak sikit :)


Hari tu dah pegi dgn cimie+abg jeff+keira Naemi
BUt seriously, sakit kaki berjalan okei!
Ramai sgt orang2 kat sane
terfikir gak *diaorg ni xpenat ke
Siap ada bawak anak2 kecik lagi
Baby lak tu.. kesian budak tu.
Macam2 perangai manusia la aku dapat tengok kat situ


Sepanjang jadi 'the nanny' ni OK je :)
tak ada pape masalah pun
The best reason mybe sebab aku suka budak kecik kot
So, apa budak2 buat puyn aku layan je
xde la rasa nak marah ke,
ape ke.
Keira Naemi budak baik kan?
Kalau la anak sendiri, macam mana la kan? :)


p/s : So, esok siapa2 yang nak jalan2 n shopping raya tu, hati2 la k. Sekadar nasihat bersama. 
  • Make sure ur purse sentiasa ada dengan u.
  • Make sure ur phone ada credit, so kalau ada pape senang.
  • Jangan leka msge/ber'fb/twitter/or pape la waktu tgh jalan. Kalau org tgh ramai suddenly ur fon kena grab ; memang xdpt nak buat apa la...
  • Put at least rm20 in ur pocket, so in emergency u boleh gunakan.
  • Spent ur money wisely guys :)
Ok, good night. Btw, thanx nuffnang. I got my first earning today.




1 comment: