Pages

si cantik dan si kacak

Saturday, October 22, 2011

Stress. Tangani dengan bijak !

Assalamualaikum . . . 


Kebelakangan ni hidup aku dilanda stress yang melampau2. Sikit je benda yg menyentuh hati, aku cepat sangat emo n melatah. Cepat je air mata ni nak turun, mencurah2 macam air terjun. Aku cuba lawan tapi kadang2 gagal jugak. Sudahnya, pergi class dengan mata sembab macam panda :p


 bersedih hati sebab satu benda yang tak pasti. Benda yang aku sendiri susah nak describe. Aku susah hati dan bersedih hati hanya sebab hal remeh temeh yang tak penting. Over think sampai kadang2 aku mencari punca kenapa ia terjadi. Sedangkan sepatutnya aku mencari jalan keluar, mencari jalan penyelesaian.


Aku cuba dah bercerita dengan mereka2 yang susah senang bersama. Luahkan segalanya tapi tu la. Ada sesetengah perkara kita lebih rather utk diamkan daripada bercerita. 




Sudahnya, melayan lagu2 maher zain. Tenang hati aku dengar.

1 comment:

Mia Rivel said...

Beautiful Blog

-Mia xo
http://naturezfinest.blogspot.com/